Categorías
Uncategorized

52 itenararis

El nostre treball es poder tenir una conexio amb la natura de catalunya sense cap entremig. La veritat es que portem molts anys treballant – desde el 1975!

El nostre objectiu es poder millorar com la gent tracta la natura de catalunya i lho mes important com podem protegir la nostre natura per els anys que venen.

Aquests 52 itenararis son 52 punts de contacte i camins que podeu accedir facilment amb les vostres families o amb els vostres amics.

Aquest es un mapa dels 52 itenaris que podeu trobar a la nostre exposicio. Dels itenararis mes importants i mes coneguts enim els seguents: 1.Per la vall del riu glorieta2.Paratge de Tudela3.La font d’Horta4.De la llúdriga a Martinet5.Ruta de la fauna del Senet6.Ruta verda la Llacuna7.Ruta de l’origen i final de la Terra8.Per la capçalera del riu Brugent

cdn_mapa_150805_t

Esperem poder veurhos a la exposicio per continuar a judar a la nostra natura a catalunya. Si teniu cualsevol pregunta sobre lestat de la natura que estem fent per poder ajudar al maxim amb una industria molt desprotegida siusplau no dubteu en enviarnos algun tipus de contacte a la pagina principal !

Gracies per llegir aquest petit texte fins la seguent!